VŘPZ – Velká Říjnová Půlmaratonová Zobrazovačka

S novým semestrem chystéme další půlmaratón. Minule byl game-dev, takže tentokrát zařadíme zase něco obskurnějšího. Zadání jsme poladili, aby nebylo nijak zvlášť těžké, ale aby byla legrace. Těšíme se, těšte se s námi (a pokud jste študenti FITu, neváhejte se přihlásit).

VŘPZ

Celkem se nám osvědčil experiment z minula spočívající v úpravě formátu. Takže i tentokrát půjde o půlmaraton. Začátek bude v pátek v 10:00, konec v sobotu 18:00, pak nepovinná hospoda.

Sledujte stránku s informacemi, kde naleznete přihlašovací nástroj a fejsbuček, kde se těšíme na vaše komentáře, fotky, výkřiky a další sociální materiál.

Kapacita je omezená. Zájem je veliký.
Neváhejte, přihlašujte se zavčas!

Nezapomeňte do týmu přibrat svoje IT kamarádky. Zatím vždy jsme vyhlašovali zvláštní achievement za dívku v týmu. Superzvláštní achievement za tým složený ze samých dívek jsme zatím nikomu přiznat nemohli. Co kdyby se tak stalo zrovna tentokrát?

FAQ:

  • Nezabývám se počítačovou grafikou/multimédii/mobily/Linuxy/Windowsy. Bude Marathon mít pro mě smysl?
    Rozhodně bude. Hledíme zadávat zadání tak, aby smysluplné řešení mohlo zahrnout různé IT odbornosti a aby nebyla předepisována konkrétní platforma.
  • Jsem stydlivý a bojím se přihlásit, protože byste mě mohli kousnout. Kousnete mě?
    Nekousneme. Přihlaste se.
  • Kde berete tu dlouhou chvíli, jíž ukracujete pořádáním takových opiček?
    Ve skutečnosti nemáme dlouhou chvíli. Maratóny máme rádi a stojí nám za bolestivé oběti času a sil. Přijďte, třeba zjistíte, že vám taky dávají smysl.
  • Necítím se jako mistr světa v programování – ztrapním se na Marathonu?
    Samozřejmě, ztrapníte, vaše okolí se vám vysměje, všechny vaše studijní výsledky v informačním systému školy budou vynulovány, nikdo od IT na celém světě už s vámi do smrti smrťoucí nepromluví a nikdy se nevdáte/neoženíte. Teď vážně: neblbněte, na Marathonu jde o ten zážitek a o to, abychom se všichni (všichni!) něco nového naučili.

Velice se těšíme!

Kategorie: MediaContest